22 May 2008

22 Mei Yang Sudah Berlalu..



22 Mei sudah pun berlalu
Meninggalkan seribu kenangan
Buat hidup ku yang serba kekurangan ini

Hari di mana aku di lahirkan ke dunia
Yang fana ini
Ramai yang sudah melupakannya
Hanya beberapa insan yang masih sudi
Mengingatinya..

Insan pertama yang mengingatiku adalah
Ayah ku
Dia lah insan pertama yang mengingati
Hari di mana aku di lahirkan
Betapa sayunya aku mendengar
Ucapan darinya..
Itulah kasih dari seorang yang bernama
Ayah..

Kemudian abang ku
Dan juga Kakak ipar ku
Akhir sekali adalah kakak
Kandungku..

Terima kasih semua...



4 Komen:

yatisalem Friday, 23 May, 2008  

hi dek!! ni kak yatisalem ye dari Riqzmie Creation..susahlah nak terangkan kat shout box tu..so akak hantar komen jelah ye

untuk affiliate kat loniavillage.com
,bila adek pegi je kat link ni dan klik enter so adek akan nampak affilaite LV kat front page tu dan adek terus klik dan isi borang dan summit ,lepas tu adek akan dapat banner affiliate sendiri,banner ni adek letaklah kat blog adek tuk memudahkan kpd sesapa yg nak daftar blog lisitng bawah adek..so bila dia klik je kat banner tu dan sisi borang dan summit adek akan dapat RM1 bagi stp blog yg summit bawah adek ...so kalo nak test adek leh cuba summit blog adek sendiri bwh adek nye banner tu..dah dapat RM1,lepas tu ajak lah kengkawan sekali ...

loniavillage.com ni sebenarnya new marketplace kat malaysia..konsep yg diorg bwk ni takde kat malaysia lagi..dia mcm mudah.com gak tapi beza nya mudah.com hanya ada aution place je tapi kat loniavillage.com ni semua yg marketplace ada dia ada seperti aution place,blog listing,marketplace,forum ,kiranya sume nya dalma satulah..

tapi adek join blog lsiitng dah lah sebab adek tak meniaga kan?!kalo adek meniaga leh lah summit tuk offer 100 pertama tu ,FREE LIFE TIME..

tapi jgn risau blog lisitng free je...
ok kalo tak phm contact akak balik ye,,

yati_salem@yahoo.com

ida.. Friday, 23 May, 2008  

happy belated birthday zaem.. moga panjang umur , murah rezki dan segalanya.. aminnn

Azlina's Monday, 26 May, 2008  

happy belated birthday.....
hidup walaupun payah dah pahit mesti diteruskan...hadapi la ia dengan tabah ingan Allah selalu hati kan tenang...

nn Wednesday, 28 May, 2008  

salam...
hepi belated birthday...
semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik, dikurniakan tenaga yg cukup dlm menjalankan ibadat seharian...semoga berbahagia selalu...

Pelawat Setia :

Siapa Kamezaim? :

My photo
hanyalah insan biasa yang menumpang di satu sudut dunia ini. Mencari kebahagiaan dan ketenangan hidup sebelum melangkah pergi..

Nukilan Popular :

(c) Copyright - Ini adalah blog peribadi hak milik kamezaim. Sebarang peniruan tanpa kebenaran pemilik adalah DILARANG sama sekali.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP