05 September 2008

Terima Kasih Atie..

Assalamualaikum..
Kamezaim ingin mengucapkan terima kasih kepada Atie kerana sudi memberi gift ini. Kamezaim amat menghargainya. Ternyata dia masih sudi mengingati diri ini biarpun sudah sekian lama perhubungan itu kian terputus di telan arus masa tapi kamezaim terharu sangat-sangat sebab dia masih mengingati kamezaim. Apapun, terima kasih sekali lagi Atie. Cukup cantik gift yang diberi oleh Atie ni.. Comel macam dia juga..hehehe



Jadi, kamezaim ingin memberi gift ini kepada beberapa insan yang selalu kamezaim buat kunjungan terhadap blog mereka. Kadang-kadang mungkin kamezaim buat kunjungan tanpa meninggalkan jejak pada blog mereka hingga ada yang berkata bahawa kamezaim sudah pun melupakan mereka. Apapun, maafkanlah kamezaim andai ada yang terluka mahupun terasa hati. Sesungguhnya, kamezaim hanyalah sekadar seorang insan. Mereka yang kamezaim maksudkan adalah :-

5 Komen:

azza_irah Friday, 05 September, 2008  

hehee....ayat ni...

"Kadang-kadang mungkin kamezaim buat kunjungan tanpa meninggalkan jejak pada blog mereka hingga ada yang berkata bahawa kamezaim sudah pun melupakan mereka"

terasa la pulak..hehee..
bulan pose tak baik pendam2..maaf eh kl terasa...

tkaseh...
sebenarnya azza ada dpt gift ni dr adik meloais...dah ada entry tu tapi lum post. dan salah sorang penerimanya adalah kamezaim..tak sgka sblm azza post...azza yg dpt dl dr kamezaim..hehee..
mekaseh ya..

RHEA Saturday, 06 September, 2008  

Terima kasih Kamezaim.. salam merdeka dan salam ramadhan buat kamezaim sekeluarga.

yOnnA Saturday, 06 September, 2008  

wahh..
dpt lg! hehe
thnx a lot kamezaim! :)

i love ur blog too =)

azza Saturday, 06 September, 2008  

laaa...sapa kata tak sudi...
sudi sgt2...
kl tak bg rasa nak mintakk...hehee..
mekaseh ekk..
azza duk kumpul byk2 baru nak post kan..
nnti azza tempek kat blog ya..
page kamezaim salu tak kuar shoutbox kat sini..sb tu la azza kena leave msg kat komen..

Adry Sunday, 07 September, 2008  

best kan dapat hadiah.. hehehe

Adry @ http://www.adrysabry.com/

Pelawat Setia :

Siapa Kamezaim? :

My photo
hanyalah insan biasa yang menumpang di satu sudut dunia ini. Mencari kebahagiaan dan ketenangan hidup sebelum melangkah pergi..

Nukilan Popular :

(c) Copyright - Ini adalah blog peribadi hak milik kamezaim. Sebarang peniruan tanpa kebenaran pemilik adalah DILARANG sama sekali.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP