10 October 2008

Apakah Pendapat Anda??

Assalamualaikum..
Kamezaim cuma ingin tahu apakah pendapat anda mengenai blog ini? Kamezaim tahu blog ini masih ada kekurangan tapi kamezaim tak tahu apa kekurangannya. Jika anda sudi, silalah bantu kamezaim untuk mengetahui apakah kekurangannya..

1. Adakah blog ini buruk atau cantik? Jika jawapan anda buruk atau cantik, sila nyatakan alasannya..

2. Apakah kekurangan blog ini?

*Sebarang komen yang tidak berguna, adalah dilarang sama-sekali. Sila berikan komen seikhlas hati anda.

Terima kasih

10 Komen:

Audriena Friday, 10 October, 2008  

so far sejak follow your blog, okay jer. everybody has their way of writing. so ok jer kot... heheh!

Tirana Saturday, 11 October, 2008  

Kamezaim, kalau saya melawat blog orang, saya pandang 2 perkara, appearance dan jugak entry. Appearance terdiri daripada template dan susunan widget dan gadget. Template yang Kamezaim pilih ni not bad at all. Widget dan gadget pun tersusun elok, tak ada yang overflow (menunjukkan Kamezaim ni pandai adjust width dan height sesuatu widget.) Warna widget and gadget pun nampak selari dengan warna template.

Ok dari segi entri pulak..setakat ni entri blog ni tak ada masalah, sopan dan ada gaya tersendiri.Entrinya pulak ngam-ngam tak panjang dan tak pendek. Kalau terlampau panjang, penat nak membaca lebih-lebih lagi jika tidak tersusun dalam perenggan.

So overall, bagi saya blog Kamezaim ni tidak membosankan dan sedap mata memandang..Itu saja pendapat saya tentang blog ni..terimakasih..

mamaranggie,  Saturday, 11 October, 2008  

rasanye dah ok kot..x yah sarat2 sgt..nanti loading lembab..ni pon dah ok!

Kamezaim Saturday, 11 October, 2008  

Terima kasih kamezaim ucapkan kepada Mamaranggie, Tirana dan That's girl kerana sudi mencoretkan sedikit komen yg cukup berguna ini...

zariel Saturday, 11 October, 2008  

template buruk! haha...

kotak komen jangan biar keluar popups... tak pro la wei..

that`s girl :)) Sunday, 12 October, 2008  

tgk ayat org zariel tuh,.. tegur la sopan2 sikit. iskk xpe2, nnt suh atoi pujuk kamezaim ye... :)

Light Sunday, 12 October, 2008  

kene ganti back ground laaa

ejat,  Monday, 13 October, 2008  

hmmm...kalau x best..takder nyer nak view page nie banyak kali..heheheheheh

Pelawat Setia :

Siapa Kamezaim? :

My photo
hanyalah insan biasa yang menumpang di satu sudut dunia ini. Mencari kebahagiaan dan ketenangan hidup sebelum melangkah pergi..

Nukilan Popular :

(c) Copyright - Ini adalah blog peribadi hak milik kamezaim. Sebarang peniruan tanpa kebenaran pemilik adalah DILARANG sama sekali.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP