13 March 2009

Koleksi Terbaik Dr. Kronik..


Harley
>> Download <<

Dejavu
>> Download <<

Chronic
>> Download <<

Fanatik
>> Download <<

Kibarkan
>> Download <<

Buragas
>> Download <<

Bukan Ilusi
>> Download <<

Di Waktu Itu
>> Download <<

Lagu Orang Gila
>> Download <<

Telah Ku Katakan
>> Download <<

Bodoh Macam Yoyo
>> Download <<

Hidup-Hidup Dibakar
>> Download <<

* Ini adalah lagu permintaan dari Ms. Fieza. Harap Ms. Fieza berpuas hati dengan tertunainya lagu permintaan darinya ini. Kalau dah download tu bagilah komen sikit... hehe

** Kepada sesiapa yang kamezaim tidak tunaikan permintaannya itu bukanlah kerana kamezaim tidak mahu tapi mungkin kerana lagu yang diminta itu tiada di dalam simpanan kamezaim ataupun jua kamezaim masih belum berkesempatan untuk mengupload lagu tersebut. Harap maklum.

1 Komen:

riqzmie Monday, 16 March, 2009  

hi dek..sila post banner baru akak ye..yg lama dah problem lah..sila ambik banner code kat site akka ye dan kasi tau akak bila dah post ye.thank ye dek

Pelawat Setia :

Siapa Kamezaim? :

My photo
hanyalah insan biasa yang menumpang di satu sudut dunia ini. Mencari kebahagiaan dan ketenangan hidup sebelum melangkah pergi..

Nukilan Popular :

(c) Copyright - Ini adalah blog peribadi hak milik kamezaim. Sebarang peniruan tanpa kebenaran pemilik adalah DILARANG sama sekali.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP