29 April 2013

Satay Tok Abah





Assalamualaikum & salam sejahtera.

Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera. Sudah lama rasanya kamezaim tidak mencoret nukilan di sini. Kali ini kamezaim ingin mempekenalkan Satay Tok Abah. Sekarang kamezaim buat perniagaan Satay yang di beri nama 'Satay Tok Abah'.

Satay Tok Abah mempunyai 2 jenis satay buat masa ini iaitu satay ayam dan satay daging. InsyaAllah dalam masa terdekat nanti akan ditambah dengan satay rusa dan kambing. Satay Tok Abah mula bertapak di Taman Menara Maju, Klang.

Satay Tok Abah dijamin HALAL & BERSIH. Rasa yang cukup enak bersama kuah kacang yang istimewa pasti memikat selera anda. Disertakan juga dengan nasi impit, timun & bawang. Apa yang pastinya, rasa Satay Tok Abah tidak mungkin anda akan dapat di tempat lain.

Satay Tok Abah juga sedia menerima tempahan untuk majlis-majlis, b'day party dan sebagainya. Kami akan pergi bakar satay di tempat anda. Belum cuba belum tau, sekali cuba pasti nak lagi..

Untuk keterangan lanjut, sila layari FB kami di : Satay Tok Abah

P/s : Jangan lupa LIKE page Satay Tok Abah :)

1 Komen:

Kak Tie Saturday, 28 December, 2013  

sedapnya satey..dah lama x makan

Pelawat Setia :

Siapa Kamezaim? :

My photo
hanyalah insan biasa yang menumpang di satu sudut dunia ini. Mencari kebahagiaan dan ketenangan hidup sebelum melangkah pergi..

Nukilan Popular :

(c) Copyright - Ini adalah blog peribadi hak milik kamezaim. Sebarang peniruan tanpa kebenaran pemilik adalah DILARANG sama sekali.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP