15 September 2008

Koleksi Terbaik Belantara (01)

Untuk memuat - turun lagu pilihan anda,
sila klik pada perkataan "Download".

Belantara (1987)
Penyanyi : Zaid
Gitar : Benson
Bass : Aziz
Drum : Shukri

Mutiara
>> Download <<

Biar Rindu
>> Download <<

Srikandi Di Sisi
>> Download <<

Hadiah Hari Jadi
>> Download <<

Bunga Matahari
>> Download <<

Pelangi Dan Nafiri
>> Download <<

Panglima Angkasa
>> Download <<

Cubaan Bukan Satu
>> Download <<

Perintah Berkurung
>> Download <<

Menari Di Dalam Hujan
>> Download <<

4 Komen:

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) Tuesday, 16 September, 2008  

hehe..budak gadis ler..mak org anak dua dah ni...

tq sudi tepek award tu... :D

Tirana Tuesday, 16 September, 2008  

Kamezaim,

Ada tak muzik instrumental traditional melayu seperti zapin, inang, joget, ghazal dan asli. Saya nak yang instrumental, kalau ada..tak nak yang ada lirik. Kalau Kamezaim nak tahu, masa kat sekolah dulu, saya ni ahli kumpulan tarian sekolah..tarian traditional melayu..sebab tu minat sangat muzik-muzik traditional ni. Bila dengar tu mengimbau balik kenangan masa menari dulu..hmm..bestnya.. Sekarang dah lupa step tarian.. Kalau suruh menari pun dah tak reti agaknya. Saya cari di imeem.com tapo tak leh download pulak. Saya nak masukkan muzik-muzik tu dalam ipod saya..dengar masa nak tidur..cepat aje terlelapnya hehehe..

Kamezaim tahu tak kat mana nak cari cd muzik-muzik traditional melayu ni?

azza Tuesday, 16 September, 2008  

salam kamezaim..
ermm..nape susah sgt azza nak masuk ke umah kamezaim ni..
berkali2 try tak juga dapat...sb tu salu takleh tggl komen atau tggl msg di shoutbox.
ni dpt masuk..tapi shoutbox lak tak kuar...

kamezaim di tag tau..spesel 4 kaum adam..sile jwb nnti ya,,,..

apa pun..moga rahmat dan hidayat dari Ilahi sentiasa bsama mu..azza doakan dr kejauhan wlpun msg n komen hanya sesekali...bukan tak sudi...tapi line internet yg mengekang...

azza_irah Thursday, 18 September, 2008  

salam petang kamezaim..
ada gift di umah azza..amik nnti ya..

slamat bbuka..

Pelawat Setia :

Siapa Kamezaim? :

My photo
hanyalah insan biasa yang menumpang di satu sudut dunia ini. Mencari kebahagiaan dan ketenangan hidup sebelum melangkah pergi..

Nukilan Popular :

(c) Copyright - Ini adalah blog peribadi hak milik kamezaim. Sebarang peniruan tanpa kebenaran pemilik adalah DILARANG sama sekali.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP