05 October 2008

Ku Dapat Isteri Baru..

Assalamualaikum..
Hari ni sudah hari ke - 5 kita menyambut hari raya aidilfitri. Esok dah ramai yang dan mula kerja seperti biasa..hehe Jalan-jalan dari utara, selatan, timur dan barat menghala ke ibukota tentu sesak dengan kenderaan-kenderaan yang berpusu-pusu untuk kembali ke kuala lumpur. Dalam kesibukan itu juga, sempat juga kamezaim beli PC baru..hehe Beli Pc ni bukan guna duit raya ok.. Jangan salah faham plak..hehe Tak tidur kamezaim semalaman, nak tidur je terus teringat Pc. Muahahaha keciwi lah katakan...kui...kui..





Inilah PC yang kamezaim maksudkan tu.. Cantik tak? kalau cantik katakan cantik, kalau tak cantik pun katalah juga cantik..hehe Pc ni jauh diimport, datang dari Changlun, Kedah.hehe Kenapa ianya dibeli di sana? Bak kata Datuk Siti Nurhaliza, biarlah rahsia..hehehe

24 Komen:

ras-adieza Sunday, 05 October, 2008  

bila nak cari isteri yang 'real' ni...?

that`s girl :)) Sunday, 05 October, 2008  

canteknye isteri kedua abg! sape isteri pertama eyh??

Kamezaim Sunday, 05 October, 2008  

isteri pertama simpan dalam kotak..hehe dan untuk isteri yang real plak tak tahulah bila..tak ada sapa nak dkt kita ni ras..

that`s girl :)) Sunday, 05 October, 2008  

buek! nnt lau mam nasi minyak , jgn lupa jemput !

Kamezaim Sunday, 05 October, 2008  

nasi minyak? oh..nasi impit ada lah..hehe sapelah nak pada kamezaim ni wahai that's girl..

that`s girl :)) Sunday, 05 October, 2008  

makan lg nasi impit.. sebab tu sakit dada! ishhh =( degil!

Kamezaim Sunday, 05 October, 2008  

alamak...mana tahu sakit dada ni..oo..thats girl skodeng kamezaim ye..ish..ish..apa nak jadi girl sekarang..hehe

that`s girl :)) Sunday, 05 October, 2008  

bukan skodeng... sy kan ade sebelah kamezaim mase kamezaim mam nasi impit..siap ade tomyam skali!

Kamezaim Sunday, 05 October, 2008  

ada ke?alamak,tak perasan plak..kecik sangat kot..ingatkan tetamu dtg umah..hehe tu la,lain kali dtg beraya mesti dgn niat ikhlas,bkn nak beraya sbb nak duit raya je..haha

that`s girl :)) Sunday, 05 October, 2008  

ala...lau sy nak duet raye pon mmg ptt! sy bawah umur :P

Kamezaim Sunday, 05 October, 2008  

alamak..bawah umur ke? ish..ish..nasib baik lagi,klu tak dah tentu tak pasal2 kena sebat 20 kali..hehehe meh la,mai ambik duit raya..tp kena cium tangan dgn pipi dulu...

that`s girl :)) Sunday, 05 October, 2008  

cium tangan tu ok lg la kan!!!! hormat org tua! tp yg bab cium pipi tu...npe? mengapa?

Kamezaim Sunday, 05 October, 2008  

klu cium tgn saja dpt seposen..klu cium pipi dah tentu dpt penampau..hahaha

that`s girl :)) Sunday, 05 October, 2008  

buek! org pon tanak!!! nanti takpasal2 awek kamezaim marah .... larikkkk

Kamezaim Sunday, 05 October, 2008  

lorr..baru tahu ke..semalam lagi awek kamezaim bawa beg lari..hehe dia minta penampau tapi kamezaim tak mampu bagi,lepas tu dia terus lari cari atoi..atoi (bukan nama sebenar)

that`s girl :)) Monday, 06 October, 2008  

lor........ knp kamezaim nak tampau awek sendiri? taksyg dye ke! ala...atoi demam kot! (bukan nama sebenar)

Kamezaim Monday, 06 October, 2008  

siapakah gerangan yang bernama atoi itu?

that`s girl :)) Monday, 06 October, 2008  

atoi + kamezaim = kameATOI =)

Tirana Monday, 06 October, 2008  

Berdebar tengok tajuk entry..Ingatkan betul la Kamezaim ni kawin.. Rupanya beli PC baru...hahaha.. Kalau kawin betul, memang nak marah la.. sebab tak jemput pun.. tekak ni teringin sangat nak makan nasi minyak Kamezaim..

zariel Monday, 06 October, 2008  

kalau ye pun buang la plastik cover monitor tuh...wakakaka

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) Tuesday, 07 October, 2008  

sayang sgt sampai tak nak buang plastik tu...

eh akak punye hp..beli bulan 3 hari tu pun lum bukak plastik lagi kat skrin tu tau..kat kamera pun lum lagi...sayang tak nak bercalar konon hehe...

-ARFiNi- Wednesday, 08 October, 2008  

awat jauh sgt hang beli pc

mass Friday, 10 October, 2008  

wa...cantek nyer pc tuh...nak pimjam barang sehari dua bleh x kamezaim??? flat screen tuh kaler itam lg...ppsssstttt brapa harga nak g beli gak ah... :P

Pelawat Setia :

Siapa Kamezaim? :

My photo
hanyalah insan biasa yang menumpang di satu sudut dunia ini. Mencari kebahagiaan dan ketenangan hidup sebelum melangkah pergi..

Nukilan Popular :

(c) Copyright - Ini adalah blog peribadi hak milik kamezaim. Sebarang peniruan tanpa kebenaran pemilik adalah DILARANG sama sekali.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP