03 August 2009

Lulus Ujian GDL (Bersendi)

Assalamualaikum..
Alhamdulillah, bersyukur kamezaim ke hadrat ilahi kerana hari ini kamezaim lulus ujian GDL (Bersendi). Bermula ujian dari pukul 9:30 A.M hinggalah 3:00 P.M. Ujian terbahagi kepada 3 perkara iaitu :-

  1. Ujian 'cut in & cut out'.
  2. Ujian parking dan undur.
  3. Ujian jalan raya.

Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar. Seramai 10 calon yang menghadiri ujian tersebut, semuanya lulus dengan cemerlang. hehe Lepas ni bolehlah kamezaim pergi ajak dinda-dinda kamezaim pergi tengok wayang naik trailer.. haha Nak tahu siapa dinda-dinda kamezaim? Opsss... Rahsia beb.. hehe Tak boleh bagitahu, nanti si Idalara tu bikin gosip-gosip liar.. kah..kah..kah..

Wahai kawan-kawan sekalian, marilah kita mengundi untuk si dinda kamezaim sorang ni. Dia tengah bertanding siapa poster paling cun. Marilah kita vote dinda kamezaim ni iaitu dinda Ixora di sini. (Klik) Kamezaim ajak dia tengok wayang tapi dia tak sudi arr, dia kata dia tak minat tengok wayang. Adakah itu satu alasan? kawan-kawan semua boleh tolong ke?? hehe..

3 Komen:

Ai Adachi Tuesday, 04 August, 2009  

tahniah!

ok per dinda ixora encik.kamezaim tue
ajak skali memg la die xmo.
mne tao die penawar rindu en.kamezaim.

no one knows

IxoR@ Tuesday, 04 August, 2009  

Gigih betul mengambil ujian...

Tahniah...

Tak semua org berkelayakan....

;D

ras-adieza Thursday, 06 August, 2009  

citer tak best kut.....tu pasal tak mo tengok wayang

Pelawat Setia :

Siapa Kamezaim? :

My photo
hanyalah insan biasa yang menumpang di satu sudut dunia ini. Mencari kebahagiaan dan ketenangan hidup sebelum melangkah pergi..

Nukilan Popular :

(c) Copyright - Ini adalah blog peribadi hak milik kamezaim. Sebarang peniruan tanpa kebenaran pemilik adalah DILARANG sama sekali.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP