08 July 2008

Template Baru..

Assalamualaikum..
Kamezaim mohon maaf kerana buat masa ni blog ini masih lagi berterabur.Masih belum dapat di susun lagi.Template yang baru ni susah sikit nak edit.hehe Memerlukan kesabaran yang tinggi..Dah tak tahu nak pilih template apa,last-last sekali pilih je lah template ni.Nampak macam menarik je template ni..hehe

Apa pendapat korang tentang template baru ni?Kalau ada yang nak komen,silakanlah.Kamezaim sedia terima komen-komen dari anda asalkan ianya komen yang membina..hehe Pening kepala tengah fikir macam mana nak susun dan edit template ni.Yang susah sikit tu sebab dulu kamezaim guna template warna hitam,sekarang bertukar ke warna ni plak.Nak bagi ngam widget-widget asal dengan template baru ni mahu pecah kepala di buatnya..hehe

3 Komen:

Zuhaini Wednesday, 09 July, 2008  

oh.. saya rasa cantek betul template ini.. :)

Kamezaim Wednesday, 09 July, 2008  

ye ke zuhaini,trima kasih..hehe

yOnnA Wednesday, 09 July, 2008  

ahha..
template ni so so much better..
err..
dari yg lame tu..
sangat crowded! :D
ni cerah sikit :D

Pelawat Setia :

Siapa Kamezaim? :

My photo
hanyalah insan biasa yang menumpang di satu sudut dunia ini. Mencari kebahagiaan dan ketenangan hidup sebelum melangkah pergi..

Nukilan Popular :

(c) Copyright - Ini adalah blog peribadi hak milik kamezaim. Sebarang peniruan tanpa kebenaran pemilik adalah DILARANG sama sekali.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP