27 January 2009

Teman Baru Ku..


Assalamualaikum..
Kalau di blog Idalara hanya dipenuhi dengan resepi-resepi masakan yang kamezaim sendiri pun tak tahu resepi tu datang dari planet mana ntah manakala di blog Ieyra yang pernah dengan sesuka-hatinya menukar jantina kamezaim tanpa rasa belas dan kasihan, kali ni kamezaim nak tunjukkan kasut baru pula pada mereka..haha Jangan jeles ye Idalara dengan Ieyra..hehe

Inilah kasut kamezaim yang nak dikatakan baru tapi tak nampak macam baru pun..hehe Apa boleh buat,.. Tapi untuk pengetahuan anda, kasut ini memang selesa di pakai. Keras dan tahan lasak namun lembut di dalam. Tapi untuk Idalara memang tak sesuai untuk memakai kasut ni sungguhpun Idalara adalah mama rock..haha Takut nanti dia tak berjalan langsung sebab kasut ni memang berat..haha Untuk Ieyra pun tak sesuai sebab takut nanti si ieyra tu tersepak bendul pintu, tak pasal-pasal bersilat sorang-sorang depan pintu tu nanti..hahaha ish, jahatnya kamezaim ni..hehe Jangan marah ye Idalara dan anaknya Ieyra.. hehehe

9 Komen:

Idalara Tuesday, 27 January, 2009  

hahahahaha...terguling2 idalara gelak tguk 'teman baru' kamezaim ni..kalau kamezaim bg free kat idalara boleh gak buat baling anjing yg berkeliaran kat belakang rumah...hehehe

ei_da.. Tuesday, 27 January, 2009  

huhuuu kasut baru tu.. mesti tahan lasak... kalau sape terkena sepak mesti pening kepala... weng....weng...wengggg

Kamezaim Tuesday, 27 January, 2009  

to idalara : Sampai hati nak guna kasut kamezaim baling kepala anjing..hinanya..

To ei_da : lama tak nampak muka..hehe itu yg best tu eida,ni yg nak sepak kaki si idalara tu..haha

Tirana Tuesday, 27 January, 2009  

Wow..glamornya kasut..Nak pinjam buat pergi menoreh getah, boleh ke? hehehe..

p/s Kamezaim..cerita yang saya post hari ini di blog saya tu..kisah benar tentang diri saya..Kenapa? Tak percaya ke saya ni berasal dari keluarga yang susah dan tinggal di kampung satu masa dulu?

ieyra Tuesday, 27 January, 2009  

uncle jgn ingat ieyra ni xbiasa pakai kasut macam tu....kat sekolah dulu ieyra ni kadet bomba tau...setakat kasut kawat tu biasa je......

ieyra Tuesday, 27 January, 2009  

jgn pandang rendah kat ieyra tau????
setakat kasut tu,ieyra dah biasa pakai...

ei_da.. Tuesday, 27 January, 2009  

adoiiiyaiii jgn la sepak idalara.. pi sepak tunggul ke apa... hehehhe

Idalara Wednesday, 28 January, 2009  

sampainya hati nk sepak idalara...idalara ckp je nk baling kat anjing tp tk gamak pun buat begitu..sbb anjing tu pun makhlok Allah juga..
Dan kasut kamezaim tu banyak berbakti pada kamezaim..idalara tak bermaksud pun nak HINA...
IDALARA MENYUSUN JARI SEPULUH.JIKA KATA2 GURAUAN IDALARA MENGURIS HATI KAMEZAIM...

Pelawat Setia :

Siapa Kamezaim? :

My photo
hanyalah insan biasa yang menumpang di satu sudut dunia ini. Mencari kebahagiaan dan ketenangan hidup sebelum melangkah pergi..

Nukilan Popular :

(c) Copyright - Ini adalah blog peribadi hak milik kamezaim. Sebarang peniruan tanpa kebenaran pemilik adalah DILARANG sama sekali.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP