29 August 2012

Gadis Maut Di Lorong Kecemasan..BUKIT BERUNTUNG - Dalam satu kemalangan di Kilometer 430.9 Lebuhraya Utara Selatan arah Kuala Lumpur, seorang penunggang remaja perempuan maut apabila motosikalnya terbabas di lorong kecemasan semalam.Mangsa, Nur Sabrina Sulaiman, 21, menunggang motosikal bersendirian dipercayai datang daripada Alor Setar, Kedah menuju ke Kuala Lumpur.Mangsa mati di tempat kejadian akibat kecederaan parah di muka dan kepala dalam kejadian pada pukul 4 petang itu.Mayat mangsa dihantar ke Hospital Kuala Kubu Bharu (HKKB) untuk bedah siasat.Kejadian disiasat di bawah Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.Kemalangan maut kedua ini berlaku hanya 1 km dari lokasi kemalangan pertama yang melibatkan seorang penunggang motosikal lelaki.

Sumber : Sinar Harian.

Al-Fatihah buat arwah. Berani betul dia kan, dari Alor Star nak ke Kuala Lumpur menunggang motorsikal bersendirian.. Seumur hidup kamezaim, hanya sekali kamezaim menunggang motorsikal dari Kuala Lumpur ke Perlis kemudian esoknya pulang semula ke Kuala Lumpur. Seksa dan deritanya hanya Allah saja yang tahu. Alhamdulillah, perjalanan kamezaim selamat tanpa sebarang musibah..

Nasihat kamezaim, tanyalah diri sendiri.. Yakin atau tidak. Nyawa melayang ibarat sekeping kertas yang di tiup angin. Jadi, sayangilah nyawa anda, jagalah diri anda...

0 Komen:

Pelawat Setia :

Siapa Kamezaim? :

My photo
hanyalah insan biasa yang menumpang di satu sudut dunia ini. Mencari kebahagiaan dan ketenangan hidup sebelum melangkah pergi..

Nukilan Popular :

(c) Copyright - Ini adalah blog peribadi hak milik kamezaim. Sebarang peniruan tanpa kebenaran pemilik adalah DILARANG sama sekali.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP